Duurzame verhardingswerken

De verhardingswerken te Oudenaarde die wij uitvoeren zijn zowat de verzamelnaam van alle weggetjes, opritten en andere locaties buiten die moeten voorzien worden van een harde ondergrond en nadien worden opgebouwd met stenen of kunststoffen.

Aanleg van terras

En u kunt op ons rekenen voor zowel de aanleg vanaf nul van een volledig nieuw terras, tot de grondige aanpak en heraanleg van een bestaand terras. De materialen die u daarvoor uitkiest kunnen we samen overlopen zodat u zeker bent van de beste keuze en het optimale resultaat.

Zo kunnen we u bijstaan in nagenoeg alle materialen voor terrassen in blauwsteen, kleiklinker, platines, houten terrassen, composiet terrassen (kunststof) of zelfs een terras met kiezelsteentjes.

Opritten

Ook voor opritten telt ongeveer hetzelfde verhaal. En ook hier zijn we meestal aan de slag met gelijkaardige materialen omdat die gewoonweg mooi zijn en netjes te onderhouden. Denk voor opritten dus ook richting blauwsteen, kleinklinker, … Aan de hand van uw wensen presenteren we u steeds een voorstel op maat voor uw verhardingswerken te Oudenaarde.

Bestellingen van materialen kunnen het gemakkelijkst aan de hand van staaltjes. Zo kunt u rustig alles bekijken en uw keuze aan ons doorgeven zodat we een bestelling kunnen plaatsen. Uiteraard is het ook steeds mogelijk dat u bij de leverancier zelf gaat kiezen.