Expertise in tuinaanleg

Bart Vanden Hende is meer dan alleen tuinaanleg te Oudenaarde en omstreken. Op ons kan u rekenen voor de uitgebreide en grondige aanpak van elk tuinproject. Altijd op maat van de klant en volgens uw budget. Uitbreken, aanleggen en heropbouwen. We zijn voorlopig niet actief in de aanleg van vijvers en we voorzien ook nog niet zelf in de ontwerpen. Voorts kan nagenoeg alles.

Grote tuinwerken

Met professioneel materiaal en een doordachte aanpak zijn wij voor opdrachten in tuinaanleg de geschikte partner. Denk daarbij aan grootse grondwerken of bijvoorbeeld het nivelleren van terreinen. Geen project is groot genoeg. Uiteraard staan we steeds ter beschikking om ook kleinere projecten aan te nemen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van tuinverlichting of andere. Contacteer daarvoor Bart Vanden Hende en bespreek de mogelijkheden.

Groen en aanplantingen

Ook voor groen en planten of een mooie aanleg van perken of zaaien van gras kunt u ons inschakelen. Wij zorgen voor uw tuinaanleg te Oudenaarde met onze skills en ervaring die garant staan voor nette borduren en smetteloze afboordingen. Voorts kunnen wij u voorzien in de aanplanting van grotere aanplantingen zoals struiken, struikplanten en bomen.