Voorzie uzelf van een mooie afsluiting

Vele terreinen of eigendommen hebben een groot voordeel als ze volledig omheind zijn. Dat kan zijn om de veiligheid te garanderen of simpelweg de privacy te bewaren. Kies het juiste materiaal voor de juiste toepassing van uw afsluiting te Oudenaarde. Wij voorzien u uiteraard van het nodige advies voor de juiste keuze.

Draadafsluiting & houten afsluiting

Draadafsluitingen zijn een vaak voorkomende keuze. Ze bieden het voordeel dat ze een terrein afbakenen, maar nog steeds een minimale impact hebben op de zichtlijnen. Wij bij Bart Vanden Hende kunnen u uiteraard voorzien in allerlei afmetingen, hoogtes, laagtes, kleuren en meer.

Een houten afsluiting is vaak warmer van uitzicht en zorgt voor meer privacy omdat het weinig doorkijk biedt. Daarnaast zijn ze vaak ook warm van uitstraling en daardoor vaak een goede toepassing aansluitend bij huizen van een rustiek karakter. Wij voorzien in twee soorten houten afsluitingen: met vaste panelen of met tandschroef. Meer uitleg krijgt u via Bart Vanden Hende.

Betonafsluiting & panelen

Soms is het beter of mooier, of om een praktische reden, goed om te kiezen voor afsluitingen van beton. Die komen ook meestal in stukken aan en bieden een zeer solide indruk en hebben een lange levensverwachting. Daarnaast wordt ons aanbod nog aangevuld met diverse afsluitingen te Oudenaarde in panelen. Ook die komen in allerlei vormen, kleuren en maten en gewichten.